...
Хотел Србија ЛУКС
погледај детаљније
...
Спортске припреме
погледај детаљније
...
Конгресни туризам
погледај детаљније

Спортски центар Фудбалског савеза Србије
...

Спортски центар Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови је изграђен уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, Светске фудбалске федерације (ФИФА) и Еврпске федерације фудбала (УЕФА). Допринос реализацији овог великог пројекта Фудбалског савеза Србије дала је и локална самоуправа општине Стара Пазова.

Спортски центар ФСС један је од најсавременије опремљених фудбалских центара у Европи, јер спортистима пружа најквалитетнији ниво услуга - како у погледу удобног смештаја, тако и у погледу разноврсних спортских и рекреативних активности.

погледај детаљније

Зимски тренинг камп ИГРАЈ ЗА СРБИЈУ!
Камп Фудбалског савеза Србије „Играј за Србију” биће организован у децембру.
Намењен је деци из Србије и иностранства, узраста од 8 до 17 година, која активно тренирају фудбал. Програм кампа траје од 24. до 30. децембра 2023. године и у потпуности се спроводи у оквиру Спортског центра ФС Србије у Старој Пазови. Учесници кампа добијају прилику да искусе услове у којима бораве сениорски и омладински репрезентативци Србије, да унапреде свој квалитет игре, као и да се докажу пред најквалитетнијим фудбалским стручњацима у Србији.
Пријавa и додатне информације:
kamp@sportskicentarfss.co.rs , +381646706008 , +381646706038....