Banner left
Banner left
SC FSS Logo FSS Logo

SPORTSKI CENTAR FSS

VESTI

 • Zimski kamp "IGRAJ ZA SRBIJU"

  /images/rsz_15241382_1219440814789455_5978332195711014985_n_1.jpgTradicionalni Zimski kamp Fudbalskog saveza Srbije „Igraj za Srbiju“ održaće se u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, u periodu od 23.12 do 29.12. Namenjen je, pre svega, deci srpskog porekla koja zive u inostanstvu i koja aktivno igraju fudbal, uzrasta od 8 do 17 godina.

  Program Kampa FSS „Igraj za Srbiju“ ukljucuje:

  DETALJNIJE
 • KOMPANIJA NELT U SPORTSKOM CENTRU FSS

  /images/rsz__mg_5886.jpgTokom 2016 godine, Sportsi centar FSS bio je više puta domaćin team building aktivnostima kompanije Nelt. 

  Cilj je bio probuditi motiv za sportom, poboljšati opšte stanje organizma, osetiti osećaj rada u grupi, poštovati pravila igre, prevladati poraz i slaviti pobedu, podeliti iskustva sa kolegama i ceniti trud kao i uloženi napora. Proslava zaposlenih, do ranih jutarnjih časova bila je idealan završetak jednog ovakvog dana.

  DETALJNIJE
 • Okupljanje ženske reprezentacije u Sportkom centru FSS

  /images/xsd_29422.jpgNajbolja ženska selekcija se juče okupila u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi povodom odigravanja prijateljske utakmice protiv selekcije Madjarske koja će biti odigrana 23. novembra u Telkiju. Nedavno su se obe selekcije sastale na Balaton kupu gde je reprezentacija Srbije slavila posle boljeg izvodjenja jedanaesteraca.

  DETALJNIJE
 • Muški i ženski trening kamp FS Srbije

  /images/vesti/2015/kamp.jpgU organizaciji Fudbalskog saveza Srbije i Sportskog centra FS Srbije U staroj Pazovi u periodu id 23.12 - 29.12.2016. godine održaće se muški i ženski trening kamp FS Srbije. Kamp je za igrače i igračice od 8 do 17 godina. Radom će rukovoditi najiskusniji treneri i instruktori FS Srbije.

  Prijave za kamp možete slati na adresu: kamp@sportskicentarfss.co.rs ili na telefone: +381 64 670 6008 i +381 64 670 6038.

  DETALJNIJE
 • Pokrajinske sportske igre u Sportskom centru FSS

  /images/rsz_img_20161025_181401_resized_3.jpgZadovoljstvo nam je da po drugi put organizujemo pokrajinske sportske igre paraplegičara i kvadriplegičara Vojvodine u periodu od 25 do 27.10.2016 u našem Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.  

  Takmičari će se takmičiti u nekoliko disciplina: atletika-trka na 100 metara kolicima, tri bacačke discipline (bacanje kugle, diska i koplja), šah, pikado, streljaštvo i stoni tenis.     

  DETALJNIJE
 • I OVOG LETA SPORTSKI CENTAR FSS UGOSTIO BROJNE EKIPE I REPREZENTACIJE

  /images/vesti/14.SEPTEMBAR SCFSS 01.jpg-I ovog leta, uostalom kao i tokom cele godine, Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi bio je domaćin mnogim klubovima i reprezentacijama, različitim uzrastima od kojih mnogi, zadovoljni uslugom, ponovo koriste kapacitete centra.

  Među poslednjim ekipama koje su bili gosti Sportskog centra FSS su klubovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, što je rezultat i potvrda veoma uspešne saradnje između Fudbalskog saveza Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Kadeti nacionalne selekcije UAE su bili drugu godinu za redom gosti Sportskog centra FSS, a mlađe kategorije velikih emiratskih klubova Al Džazira i Al Ain su prvi put imali svoje pripreme u SC FSS.

  DETALJNIJE
 • SPORTSKI CENTAR FSS
 • NOVA PONUDA SC

Fudbalski kamp "Igraj za Srbiju"

Međunarodni KAMP FSS - "IGRAJ ZA SRBIJU" održava se pod pokroviteljstvom Fudbalskog saveza Srbije i Sportskog saveza Srbije.

ORGANIZATOR:

FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE i SPORTSKI SAVEZ SRBIJE

PROGRAMI:

Programi su jedinstveni, zasnovani na najsavrenijim metodama učenja i sticanja fudbalskih veština, prilagođeni specifičnostima pojedinih uzrastnih kategorija, kao i zahtevima moderne fudbalske tehnike i modelu savremene igre. Plan i program, posebno za svaku uzrastnu kategoriju polaznika kampa, razrađuje sadržaje i aktivnosti tokom sedmodnevnog rada.

Program kampa pripremljen je pod stručnom recenzijom Sava Miloševića, direktora reprezentativnih selekcija FSS i Mitra Mrkele, zamenika direktora reprezentativnih selekcija FSS. Radom će rukovoditi najiskusniji treneri i instruktori Fudbalskog saveza Srbije.

OSNOVNI CILJEVI:

Pored upoznavanja učesnika sa kompleksnim sadržajima sportske aktivnosti u fudbalu, sa posebnim aspektom na sticanju i usavršavanju specifične fudbalske veštine, cilj je i šire sportsko i teoretsko obrazovanje, druženje, zabava, takmičenje. Afirmišući savremeni naučni metod učenja fudbalske tehnike, KAMP FS Srbije će istovremeno predstavljati i istraživački centar za procenu svih relevantnih činilaca koji obezbeđuju uspešan razvoj i učešće u fudbalskoj igri.

Testiranje svih za fudbal značajnih sposobnosti omogućava kompletnu "sliku" potencijala svakog polaznika kampa. Testiranje, kao i obradu svih rezultata sa preporukom za dalji rad, sprovodi na licu mesta  Dr Zoran Pajić, profesor Fakulteta za fizičku kulturu u Beogradu i profesor Više škole za sportske trenere, koji je, takođe i član Stručnog štaba i kondicioni trener FK Crvena Zvezda.

Kamp takođe pruža velike mogućnosti za edukaciju i usavršavanje, posebno trenera koji rade sa mlađim uzrsnim kategorijama.

SADRŽAJ RADA:

Ograničeni broj učesnika kampa i veliki broj trenera i demonstratora omogućava individualni pristup u radu. Jedan trener-instruktor FSS će raditi sa grupom od najviše 12 polaznika. Takva organizacija omogućava najveći stepen efikasnosti rada. Ukupno 13 treninga održaće se tokom jedne smene, uz nekoliko kontrolnih utakmica.

LEKARSKA SLUŽBA:

U strucnom stabu kampa je angazovan jedan lekar. U slucaju ozbiljnijih povreda, u neposrednoj blizini hotela Srbija Lux, nalazi se Dom zdravlja ''Stara Pazova'' sa dežurstvom lekara 24 sata, non-stop.

SMEŠTAJ:

Učesnici su smešteni u dvokrevetnim sobama u Hotelu “Srbija Lux” sa 4 zvezdice.

TERENI:

Rad se odvija na terenima Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi. U pitanju su travnati teren, teren sa vestačkom travom i zatvoren teren u sportskoj hali.