Banner left
Banner left
SC FSS Logo FSS Logo

SPORTSKI CENTAR FSS

VESTI

 • Zimski kamp "IGRAJ ZA SRBIJU"

  /images/rsz_15241382_1219440814789455_5978332195711014985_n_1.jpgTradicionalni Zimski kamp Fudbalskog saveza Srbije „Igraj za Srbiju“ održaće se u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, u periodu od 23.12 do 29.12. Namenjen je, pre svega, deci srpskog porekla koja zive u inostanstvu i koja aktivno igraju fudbal, uzrasta od 8 do 17 godina.

  Program Kampa FSS „Igraj za Srbiju“ ukljucuje:

  DETALJNIJE
 • KOMPANIJA NELT U SPORTSKOM CENTRU FSS

  /images/rsz__mg_5886.jpgTokom 2016 godine, Sportsi centar FSS bio je više puta domaćin team building aktivnostima kompanije Nelt. 

  Cilj je bio probuditi motiv za sportom, poboljšati opšte stanje organizma, osetiti osećaj rada u grupi, poštovati pravila igre, prevladati poraz i slaviti pobedu, podeliti iskustva sa kolegama i ceniti trud kao i uloženi napora. Proslava zaposlenih, do ranih jutarnjih časova bila je idealan završetak jednog ovakvog dana.

  DETALJNIJE
 • Okupljanje ženske reprezentacije u Sportkom centru FSS

  /images/xsd_29422.jpgNajbolja ženska selekcija se juče okupila u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi povodom odigravanja prijateljske utakmice protiv selekcije Madjarske koja će biti odigrana 23. novembra u Telkiju. Nedavno su se obe selekcije sastale na Balaton kupu gde je reprezentacija Srbije slavila posle boljeg izvodjenja jedanaesteraca.

  DETALJNIJE
 • Muški i ženski trening kamp FS Srbije

  /images/vesti/2015/kamp.jpgU organizaciji Fudbalskog saveza Srbije i Sportskog centra FS Srbije U staroj Pazovi u periodu id 23.12 - 29.12.2016. godine održaće se muški i ženski trening kamp FS Srbije. Kamp je za igrače i igračice od 8 do 17 godina. Radom će rukovoditi najiskusniji treneri i instruktori FS Srbije.

  Prijave za kamp možete slati na adresu: kamp@sportskicentarfss.co.rs ili na telefone: +381 64 670 6008 i +381 64 670 6038.

  DETALJNIJE
 • Pokrajinske sportske igre u Sportskom centru FSS

  /images/rsz_img_20161025_181401_resized_3.jpgZadovoljstvo nam je da po drugi put organizujemo pokrajinske sportske igre paraplegičara i kvadriplegičara Vojvodine u periodu od 25 do 27.10.2016 u našem Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.  

  Takmičari će se takmičiti u nekoliko disciplina: atletika-trka na 100 metara kolicima, tri bacačke discipline (bacanje kugle, diska i koplja), šah, pikado, streljaštvo i stoni tenis.     

  DETALJNIJE
 • I OVOG LETA SPORTSKI CENTAR FSS UGOSTIO BROJNE EKIPE I REPREZENTACIJE

  /images/vesti/14.SEPTEMBAR SCFSS 01.jpg-I ovog leta, uostalom kao i tokom cele godine, Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi bio je domaćin mnogim klubovima i reprezentacijama, različitim uzrastima od kojih mnogi, zadovoljni uslugom, ponovo koriste kapacitete centra.

  Među poslednjim ekipama koje su bili gosti Sportskog centra FSS su klubovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, što je rezultat i potvrda veoma uspešne saradnje između Fudbalskog saveza Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Kadeti nacionalne selekcije UAE su bili drugu godinu za redom gosti Sportskog centra FSS, a mlađe kategorije velikih emiratskih klubova Al Džazira i Al Ain su prvi put imali svoje pripreme u SC FSS.

  DETALJNIJE
 • SPORTSKI CENTAR FSS
 • NOVA PONUDA SC

Korporativni turizam

Sportski centar FSS obezbeđuje kompletnu tehničku podršku kada su u pitanju organizacija seminara, sastanaka i radionica, simpozijuma, konferencija i kongresa.

Hotel raspolaže sa 5 konferencijskih sala, od kojih je najveća Multifunkcionalna konferencijska sala sa kapacitetom od 200 mesta, zatim Press sala sa 50 mesta, UEFA sala sa 30 mesta i dva VIP salona, kapaciteta 70 i 15 mesta. Sale pružaju mogućnost organizovanja različitih vidova tim bildinga, press konferencija, stručnih savetovanja, seminara, prezentacija, edukacija i korporativnih sastanaka. Sve sale su opremljene audio i video projekcionim sistemima sa mogućnošću prevođenja, kao i bežičnim internetom.

Gostima hotela je na raspolaganju parking sa 80 parking mesta sa 24 časovnim hotelskim nadzorom. Hotel Srbija LUX nudi i lokalni prevoz do aerodroma, a ako dolazite autobusom poslaćemo Vam detaljne informacije kako doći do hotela.

Stručni tim hotela Vam je na raspolaganju za profesionalno osmišljavanje i organizovanje svih vrsta poslovnih događaja kao što su konferencije, seminari, stručne radionice, sastanci, društvene i kulturne manifestacije.

Menadžment Sportskog centa FSS je do sada organizovao Sportske dane mnogih domaćih i inostranih kompanija. Cilj organizovanja ovakvih događaja je promocija sporta, zdravog života, rekreacije i jačanje timskog duha. Gostima su na raspolaganju svi naši sadržaji za organizovanje indoor i outdoor sportova, kao i kompletnog keteringa.