Banner left
Banner left
SC FSS Logo FSS Logo

SPORTSKI CENTAR FSS

VESTI

 • Zimski kamp "IGRAJ ZA SRBIJU"

  /images/rsz_15241382_1219440814789455_5978332195711014985_n_1.jpgTradicionalni Zimski kamp Fudbalskog saveza Srbije „Igraj za Srbiju“ održaće se u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, u periodu od 23.12 do 29.12. Namenjen je, pre svega, deci srpskog porekla koja zive u inostanstvu i koja aktivno igraju fudbal, uzrasta od 8 do 17 godina.

  Program Kampa FSS „Igraj za Srbiju“ ukljucuje:

  DETALJNIJE
 • KOMPANIJA NELT U SPORTSKOM CENTRU FSS

  /images/rsz__mg_5886.jpgTokom 2016 godine, Sportsi centar FSS bio je više puta domaćin team building aktivnostima kompanije Nelt. 

  Cilj je bio probuditi motiv za sportom, poboljšati opšte stanje organizma, osetiti osećaj rada u grupi, poštovati pravila igre, prevladati poraz i slaviti pobedu, podeliti iskustva sa kolegama i ceniti trud kao i uloženi napora. Proslava zaposlenih, do ranih jutarnjih časova bila je idealan završetak jednog ovakvog dana.

  DETALJNIJE
 • Okupljanje ženske reprezentacije u Sportkom centru FSS

  /images/xsd_29422.jpgNajbolja ženska selekcija se juče okupila u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi povodom odigravanja prijateljske utakmice protiv selekcije Madjarske koja će biti odigrana 23. novembra u Telkiju. Nedavno su se obe selekcije sastale na Balaton kupu gde je reprezentacija Srbije slavila posle boljeg izvodjenja jedanaesteraca.

  DETALJNIJE
 • Muški i ženski trening kamp FS Srbije

  /images/vesti/2015/kamp.jpgU organizaciji Fudbalskog saveza Srbije i Sportskog centra FS Srbije U staroj Pazovi u periodu id 23.12 - 29.12.2016. godine održaće se muški i ženski trening kamp FS Srbije. Kamp je za igrače i igračice od 8 do 17 godina. Radom će rukovoditi najiskusniji treneri i instruktori FS Srbije.

  Prijave za kamp možete slati na adresu: kamp@sportskicentarfss.co.rs ili na telefone: +381 64 670 6008 i +381 64 670 6038.

  DETALJNIJE
 • Pokrajinske sportske igre u Sportskom centru FSS

  /images/rsz_img_20161025_181401_resized_3.jpgZadovoljstvo nam je da po drugi put organizujemo pokrajinske sportske igre paraplegičara i kvadriplegičara Vojvodine u periodu od 25 do 27.10.2016 u našem Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.  

  Takmičari će se takmičiti u nekoliko disciplina: atletika-trka na 100 metara kolicima, tri bacačke discipline (bacanje kugle, diska i koplja), šah, pikado, streljaštvo i stoni tenis.     

  DETALJNIJE
 • I OVOG LETA SPORTSKI CENTAR FSS UGOSTIO BROJNE EKIPE I REPREZENTACIJE

  /images/vesti/14.SEPTEMBAR SCFSS 01.jpg-I ovog leta, uostalom kao i tokom cele godine, Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi bio je domaćin mnogim klubovima i reprezentacijama, različitim uzrastima od kojih mnogi, zadovoljni uslugom, ponovo koriste kapacitete centra.

  Među poslednjim ekipama koje su bili gosti Sportskog centra FSS su klubovi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, što je rezultat i potvrda veoma uspešne saradnje između Fudbalskog saveza Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Kadeti nacionalne selekcije UAE su bili drugu godinu za redom gosti Sportskog centra FSS, a mlađe kategorije velikih emiratskih klubova Al Džazira i Al Ain su prvi put imali svoje pripreme u SC FSS.

  DETALJNIJE
 • SPORTSKI CENTAR FSS
 • NOVA PONUDA SC
Sreda, 13.08.2014

Sportski centar FSS

Sportski centar Fudbalskog saveza Srbije zvanično je otvoren u maju 2011. godine u opštini Stara Pazova. Smešten je na ušću sportskih i poslovnih dešavanja i predstavlja idealno mesto gde svi vaši poslovi postaju zadovoljstvo.

 

Za sve one koji se ne zadovoljavaju običnim i traže više, bilo da ste sportista ili poslovni gost, u našem hotelu naći ćete ono što zaista tražite, istinski odmor.

Ovaj prestižni sportsko – turistički kompleks svoje će goste očarati originalnom arhitekturom, modernim enterijerom, najvišim nivoom usluge i sadržajima, iz kojih posebno ističemo jedinstven i bogat sportski program.

  

 

 

Sportski centar FSS pruža mogućnost organizovanja pripremnih boravaka za sve domaće iinostrane sportske selekcije, ali pored toga pruža i visok nivo usluga korporacijama i raznim drugim organizacijama, kako u pogledu udobnog smeštaja i prijatnog boravka, tako i u pogledu raznovrsnih sportskih, rekreativnih i poslovnih aktivnosti.

 

 

 

Dva terena, s prirodnom travom, imaju reflektorsko osvetljenje, od kojih jedan jačine 1400 luksa. Tribine za 3.000 gledalaca oko glavnog terena izgrađenog po UEFA standardima za odigravanje zvaničnih utakmica mlađih kategorija. Teren sa veštačkom travom takođe obasjavaju reflektori, jačine 400 luksa.

 
 
 
U objektu bruto gradjevinske površine od 11.000 m2 nalaze se sledeći sadržaji:
 
 • centralni hol
 • smeštajni blok sa 64 dvokrevetne sobe i 4 apartmana
 • office blok
 • restoran sa kuhinjom
 • 2 konferencijske sale ( jedna sa 170 mesta, druga sa 54 mesta )
 • Sport service sa ekonomatom, medicinsko - rehabilitacionim blokom, teretanom i wellness centrom
 • Sportska hala površine od 1500 m2

 

 

Sportski centar FSS je jedan od najsavremenije opremljenih fudbalskih centara u Evropi, koji sportistima pruža najkvalitetniji nivo usluga, kako u pogledu udobnog smeštaja tako i u pogledu raznovrsnih sportskih i rekreativnih aktivnosti.